tiistai 1. maaliskuuta 2011

Hierontalaite

Aidolla 24k kullalla paallystetty kasvojen hierontalaite hoitamaan ja rentouttamaan kasvojen ihoa ja lihaksistoa seka pienentamaan kaksoisleukaa ja helttoja. Hierontalaitteet. Itsensa hemmottelu tuo arkeen ylellisyytta. OBH Nordican hierontatuotteiden avulla voit nauttia tehokkaasta hieronnasta kotona tai tyopaikalla. Parantaa verenkiertoa, poistaa silmien rasitusta ja silmien lihasjannitysta. Estaa likinakoa. Ehkaisee ja lievittaa silmapussien muodostusta, vahentaa tummia. Casada Cellumax-hierontalaite. titelbild_cellumax.png. Cellumax- hierontalaitteen teho perustuu voimakkaaseen pyorivaan varahtelyliikeeeseen jota. bestmassage tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita Tiikerinhanta hierontalaite uskomattoman halpaan hintaan.

Vettahylkiva pehmeasti varahteleva kuorinta- ja hierontalaite. 1,8 W. Ihanteellinen selalle, niskalle, kasille ja jaloille. 12 hierontanyppylaa. Innovatiivinen hierontalaite, joka soveltuu intiimialueiden tai vartalon muiden alueiden stimulointiin. Moderni muotoilu ja vahva moottori! Valmistettu. Niskojen hierontalaite. Tuotenro: 105457. Arvioi tama tuote ensimmaisena. 59,00 €. Lisaa koriin. Suosittele. Kysy. niskojen hierontalaite. Kuvaus. Lisatiedot.

Hierontalaitteet OBH Nordica

MeTime niskan hierontalaite 18-560 - MeTime niskan hierontalaite rentouttaa kivistavan niskan. Konig Hierontatuote - Hierontalaite loistavaan hintaan. Kaikkea kotiin.

WC-istuinkannet - WC-istuimet - Rautakauppa Taloon.com

WC-istuin piiloviemarilla ja kovamuovisella Quick Release -istuinkannella, jossa on siivousta helpottava pikalukitus (91531 tai 91537). Tuote suositellaan. Wc- istuinkansi hidastimella. Asennusvali saadettavissa16cm tai 13cm. Ido Seven D 3321201101 wc-istuin, S-lukko, korkea malli. 395,00 € IDO Seven D 3421001101 wc-istuin kiinnitysrei.illa, piiloviemari, S-lukko, yksoishuuhtelu.

Suosittu Cersanitin valmistama, seinalle kiinnitettava WC-istuin, jossa on kaksoishuuhtelu. /kpl. Osta. Seinaan asenettava wc-istuin Slim Silent Valkoinen. WC-istuinkannet ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. Sopii kaikkiin LIV ja Schwab asennuselementteihin. Wc-istuimen ja istuinkannen lisaksi tarvitset asennuselementin ja elementtiin sopivan huuhtelupainikkeen. Loytaaksesi oikean varaosan, vertaa oman WC-istuimesi huuhtelupainiketta alla oleviin kuviin ja klikkaa eteenpain oikeaan Kansi wc-istuimeen 9082/9085. WC-ISTUINKANSI IDO 9159422001 TREVI KOVA VALK. 85,23 € / kpl. Lisaa koriin. 5711116. WC-ISTUINKANSI IDO 9111022001 KIMSET VALKOINEN. Etusivu › Vauvat ja perhe › Tarvikkeet › WC › WC-istuin. Kysy tuotealueesta. Tasta voit esittaa henkilokunnallemme ja muille asiakkaille tuoteryhmakohtaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.