tiistai 19. lokakuuta 2010

Peltikattoja

Metehe: Etusivu

Lakeuden Laatupelti tekee kattoremontit, toimittaa peltikatot ja tekee rakennuspeltityot usean vuoden kokemuksella. Kumpi katto on tilastollisesti tai mielestasi parempi? Kestavampi? Halvempi? Kuinka kauan noin yleisesti huopakatto kestaa? Enta peltikatto?. Asunto Oy Kotkan Rastaantie 23, Kotka Lue lisaa. Asunto Oy Kotkan Vuorikatu Lue lisaa. Asunto Oy Kukkulapolku 1, Kotka Lue lisaa. Asunto Oy Kulma, Kotka.

YLEISTA. Peltikattojen maalaus on paaasiassa ruosteenestomaalausta. Huolella maalattu peltikatto on suojassa ilmaston syovyttavaa vaikutusta vastaan. Luotettava kumppani. Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu terasohutlevyn jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja terasohutlevya kayttavaa teollisuutta. Icopal Kattomassaa kaytetaan vanhojen peltikattojen ja bitumikatteiden uudelleen pinnoittamiseen ja kunnostamiseen. Levityksen ja kuivumisen aikana. 7. Toukokuu kertaan maalattuja peltikattoja. Uudismaalaus. Maalaus ja sinkitys yhdessa muodostavat hyvan suojan peltipinnalle etenkin epapuhtaassa. Peltikatto kannattaa vaihtaa kestavaan ja tyylikkaaseen tiilikattoon, joka kaunistaa talosi yleisilmetta ja vaimentaa aania tehokkaasti. Kestavan katemateriaalin ei. Peltikatto Turku - Peltikattotyot Turun Jokeripelti Oy:lta. Katso lisaa sivuiltamme ja ota yhteytta. Peltikaton maalaus, peltikatto, maalaus, Vaasa, Pohjanmaa. Klassikkokaton kattomiehet varmistavat, etta peltikatto asennetaan tai korjataan oikein ja huolella. Teemme peltikattoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Peltikatto. Peltikatto on helppohoitoinen ja pitkaikainen kattomateriaali. Teemme peltikattoremontit paaasiassa Turun ja Varsinais-Suomen alueella. -Peltikatto. Peltikaton maalauksen hinta? Lue ja selvita kuinka paljon sinun peltikattosi maalaus maksaa. peltikaton maalaus hinta tarjouspyynto. Olemme suunnittelemassa omakotitalon rakentamista ja miettineet kattomateriaalia. Peltikatto on ollut ykkosvaihtoehto tahan saakka, mutta ei olisi kiva jos saisi. Kattoremonttiin profiilikate JanLalta. Peltialan tukkuliikkeesta JanLalta profiilikatteet ja peltikatot. On varsin yleinen katemateriaali. Nykyaan kaytetaan enenevas- sa maarin valmiiksi tehtaalla pinnoitettuja peltilaatuja, mutta myos uusia peltikattoja maalataan. Onnistunut peltikaton maalaus edellyttaa katon huolellista puhdistusta, yhteensopivia maalaustuotteita, kuivaa ja lamminta maalaussaata seka ammattitaitoista.

Peltikatto - Klassikkokatto

Jyrkat katot - peltikatto. Jyrkista katoista puhutaan, kun kattokaltevuus on jyrkempi kuin 1:10. Jyrkilla katoilla kaytetaan paaasiassa epajatkuvia katteita eli katteita. Suunnittelitpa uuden katon rakentamista tai vanhan katon korjaamista, niin Weckman-peltikatoista loydat markkinoiden kattavimman valikoiman juuri sinun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.