torstai 1. joulukuuta 2011

Vaatteiden kokotaulukko

Kokomerkinnat - SUOMEN TEKSTIILI JA MUOTI

Olet taalla. Etusivu › Vilan vaatteiden kokotaulukko. Vilan vaatteiden kokotaulukko. Clamos Verkkokauppa, Fredrikinkatu 34 b 26, 00100 Helsinki, 09 - 674 886. Kaikki taulukon mitat tarkoittavat lapsesta otettuja mittoja, eivat vaatteen mittoja. Vaatteen kokonumero maaraytyy lapsen pituuden mukaan. Ulkovaatteiden tulee. Ellos.fi – laaja valikoima kenkia ja vaatteita, paljon kokoja ja edulliset hinnat. Kodinosastolta loydat upeita sisustusideoita.

Rautaportti.fi: Miesten vaatteiden kokotaulukko - Miekat Tikarit ja veitset Varsi- ja pitkajouset Muut aseet Kyparat, haarniskat ja kilvet Vaatteet ja asut Varusteet. Yhtenaiset kokomerkinnat auttavat lisaksi kuluttajia loytamaan helpommin oikean kokoiset vaatteet vahittaismyymaloissa. Naisten vaatetuksen mittataulukko. Kokotaulukko 1: CM IKA KK 50 newborn 56 0-2 kk 62 2-4 kk 68 4-6 kk 74 6-9 kk 80 9-12 kk 86 1-1,5 vuotta 92 2 98 3 104 4 110 5 116 6 122 7 128 8 134 9. Vaatteiden pituudet mitataan olkapaasta. Hameen pituus mitataan vyotaronauhan ylareunasta. Housujen pituus mitataan jalan sisapuolelta, ja se on erikseen. Vertaamalla ylla olevaan kokotaulukkoon vartalosi mittoja loydat vastaavan suuntaa antavan tuotteen koon. Kayttamalla mittanauhaa varmistat vaatteen. Alla olevaa taulukkoa voit kayttaa apuna vaatteiden ostamisessa. Huomaa kuitenkin, etta kokotaulukon pohjana on vauvojen keskimaarainen pituus, ja vauvat. HALUAT TAYDELLISESTI ISTUVAN VAATTEEN, VALITSE. SE KOKOTAULUKKO, JOKA VASTAA VALITSEMAASI. VAATEMALLISTOA. HUOM. KAIKKI. Farkku tuumakoko, normaali. C/R, Lyhyt tanakka. SD/S, Vyotaronymparys, Lantionymparys, Kirjanikoko. 29, C/R 44, SD/S 42, 75–78, 90, XS. 30, 31, C/R 46. On tarkeaa, etta vaatteet ovat lapselle oikeankokoisia. Vaarankokoinen vaate on epamukava pukea ja kayttaa. Sopivankokoinen asu kestaa myos kaytossa. Kokotaulukko. Vaatetaulukon mitat ovat suuntaa antavia. Jokainen lapsi kasvaa ja kehittyy omaan tahtiinsa, mutta apu oikeaa kokoa valitessa voi joskus olla. Laskettelun ja lumilautailun kokotaulukot. Maastohiihtosuksien ja -sauvojen kokotaulukko. Palloilun kokotaulukot. Jaakiekkoilijan. Asics vaatteet - miehet.

Toimitusehdot. Rekisteriseloste. Ota yhteytta. Olet taalla: Etusivu ». VAATTEIDEN KOKOTAULUKKO. VAATTEIDEN KOKOTAULUKKO. Miehet, Miehet, Naiset. Duunituote on laadukkaiden tyovaatteiden ja tyo- ja turvajalkineiden erikoismyymala. Kattavasta valikoimasta loydat tuotteet niin tyohon kuin vapaa- aikaankin. Naisten ja miesten streetwear, muoti rock-vaatteet Tilaa vaatteita musiikkia netista Nopea toimitus ilmainen palautusoikeus EMP.fi-verkkokauppa.

Kokotaulukko Miesten housut ja farkut - Osta netista

KOKOTAULUKKO. Lapsen pituus cm 50 56 62 Useimmiten sopivin koko on lapsen normaalikaytossa olevia vaatteita yhta pienempi koko. Pyyda tarvittaessa. Tasta syysta jokaisesta tuotteesta on otettu myos vaatteen todelliset fyysiset senttimitat, jotka ilmoitetaan kyseisen tuotteen tuotetiedoissa. Monesti kannattaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.